Korenmolen Kijkduin Schoorl
Home
Alles over het Jubileumboek van molen Kijkduin
Deel uw recept met ons . . .
Deel uw recept . .
Tevreden over een bakresultaat? Deel uw recept met anderen. Beschrijf uw bakproduct in het formulier hieronder. Recepten kunnen (na uw toestemming) worden opgenomen in het speciale folderrek in de molen. We zijn benieuwd.
Soort bakproduct
*
Brood
Koek
Taart
Iets uit de koekenpan
Pasta
Overig
Naam van het bakproduct
*
Bijboorbeeld: Krentenbrood, hartige taart, ontbijtkoek enz. enz.
Ingrediënten en hoeveelheden
*
Benodigdheden
*
Bijvoorbeeld: bakvorm, oven, braadpan, folie enz.
Voorbereidingen
Bereidingswijze
*
Kneden, koken, bakken, temperatuur, tijd enz.
Serveertips
Oorsprong of achtergrond
Naam
*
Adres
E-mail
*
Telefoon
Verzenden
Email
Lees meer over . .
Geschiedenis
Molenwinkel
Openingstijden
Bestel Jubileumboek
Deel uw recepten met ons . . .
Productinformatie
Educatie
Opleiding tot molenaar
Like de molen op Facebook
Contact en route
Onlangs gepubliceerd
Deel uw recept met ons . . .
De Parel van Schoorl - 250 jaar Molen Kijkduin
Molenaar Jan Kleverlaan overleden
Record aantal draaiende molens in Nederland
/**